NSAA - North Sweden Amateur Astronomers

Välkommen till NSAA - Norra Sveriges AmatörAstronomer

Jag brukar inte ge mig på att ge tips, men, men...

I fall ni inte visste det så är astronomi tidningar inte bara en amerikansk grej, även i Storbrittanien  finns det en mycket bra tidning Astronomy Now. Den finns att beställa på nätet och som prenumeration där man får den varje månad och betalar varje månad.
Som alternativ till Astronomy och Sky and Telescope tycker jag att denna är ett väldigt bra alternativ och inte så "amerikansk".

Kolla hemsidan: http://astronomynow.com/

Här finns den att köpa: http://www.press-stop.se/kiosken/

PEO!

Visningar: 119

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Instämmer PEO! Jag var tidigare prenumerant på Sky & Telescope men den blev tunnare och tunnare och som du skriver allt mer "amerikansk". Jag förnyade inte prenumerationen utan prenumererar nu på just Astronomy Now som jag tycker är den bästa engelskspråkiga tidningen. Men vi får inte glömma Populär Astronomi som har blivit en mycket bra tidning de senaste åren. Om man går med i SAAF får man dessutom Telescopium med posten. Sist vill jag slå ett slag för den norska Astronomi.
Håller med om att de europeiska tidningarna har vunnit mark de senaste åren, Populär Astronomi är idag en mycket bra tidning. Man får ju hoppas att den forsätter vara det och att alla svenska astronomer prenumererar på den.

Jag tycker att Astronomy har mycket läsvärda artiklar, dock om man måste välja så blir det nog Astronomy Now som vinner. Jag saknar ofta ESA artiklar i de amerikanska tidningarna men det är nog inte så konstigt då amerikanerna har NASA osv.

Norska Astronomi har jag aldrig kollat i, får gå på biblioteket och kolla in den. Vem ger ut den? Förlag eller någon astronomiförening?

PEO!
Norska Astronomi ges ut av Norsk Astronomisk Selskap. 6 nr/år. Kolla hemsidan:

http://www.nas-veven.no/

RSS

Om

Ulf Jonsson skapade det här Ning-nätverket.

Samarbetspartner

Här kommer du direkt till vår samarbetspartner

ASTROSWEDEN

Norrskensfoto i Abisko

Här nedan finns en länk till äventyr och kurser i norrskens- och astrofoto.

LapplandMedia

© 2020   Created by Ulf Jonsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor