NSAA - Norra Sveriges AmatörAstronomer

NSAA - North Sweden Amateur Astronomers

Hej alla! Nu har Piteå Astronomiförening startat och vi har börjat ta in medlemmar. Skulle vara roligt att ha kontakt med någon annan förening i Norrbotten så att man kan arrangera ev. star parties och div. tillsammans. Om du är intresserad av att bli medlem och/eller vill komma i kontakt med föreningen med andra frågor hör gärna av dig! :-)

MVH

Andreas Pettersson

Ordf. Piteå Astronomiförening

072-2322930

Visningar: 303

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Kul att ni ordnar en förening i Pite! Här i Skeå har vi ingen förening men vi är några som obsar ihop på Bureberget ibland. Vi kanske skulle köra en samordnad obsträff? Luleborna är säkert oxå intresserade. Mellan Skeå och Pite borde det finnas riktigt mörka och bra ställen.

Kul att höra att ni är igång Andreas. Vår årliga träff kör vi ju i Gäddede i år, och lite senare än vi brukar. Det borde därför passa bra att köra en improviserad träff innan dess. Om jag hinner/orkar kommer jag att föreslå ett "Starbeque" under september på liknade premisser som för några år sedan (se forum om stjärnträffar här på NSAA).

Toppen bra Andreas, man ser fram emot first light uppe i tornet.  Har ni kommit igång med med "upprensnings projektet"? Någon informations blogg/hemsida kring föreningen, för såna som jag som "vågar vägra Facebook"

Kul, lycka till i framtiden med föreningen.

Före detta pitbo;)

RSS

Om

Ulf Jonsson skapade det här Ning-nätverket.

Samarbetspartner

Här kommer du direkt till vår samarbetspartner

ASTROSWEDEN

Norrskensfoto i Abisko

Här nedan finns en länk till äventyr och kurser i norrskens- och astrofoto.

Lapplandmedia - Peter Rosén

© 2022   Created by Ulf Jonsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor