NSAA - Norra Sveriges AmatörAstronomer

NSAA - North Sweden Amateur Astronomers

Hej!

Fick detta på min sida: Kollade upp och detta och såg att det är spam. Förekommit i andra grupper. Så om admin kan ta bort denna person från gruppen?

MVH/ Krister

Klockan 2.33 den 23 Oktober 2021, James pollard sade ...

God dag,

Hur är allt med dig, jag fick intresse för dig efter att ha gått igenom din korta profil och ansåg det nödvändigt att skriva dig direkt. Jag har något mycket viktigt att avslöja för dig, men jag tyckte att det var svårt att uttrycka mig här, eftersom det är en offentlig webbplats. Kan du vänligen återkomma till mig på (mr.jamespollard01@gmail.com

) för alla detaljer. Ha en trevlig dag
Tack Gud välsigne.

Visningar: 116

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Ja, jag har noterat detta, och fler har rapporterat samma som du. Jag har blockerat vederbörande tillfälligt för att försöka få klart för mig vem det är. När jag fått mera info kommer han att tas bort permanent. Jag har mailat hans "klubb" för att höra om någon där fått sin identitet kapad. Återkom gärna om du får veta mer.

Hej

Fick också det här egendomliga mailet. Det bor mycket riktigt någon med det namnet i Myckelgensjö, Bredbyn, nära Örnsköldsvik, där jag bor, så jag svarade på emailet i tron att det var någon jag tidigare haft kontakt med. Som svar fick jag ett mycket besynnerligt svar som föreslår någon typ av bedrägeri mot en bank i UAE. Blockerat avsändaren nu. Mycket suspekt! Men det kan ju också vara så att den riktige James Pollards dator används som botnet. MVH

Ett exakt likadant email som det som skickades till mig finns på stopscamfraud.com. Svara inte om denna person tar kontakt och avsluta hans medlemskap snarast. Lägg inte till som vän!

RSS

Om

Ulf Jonsson skapade det här Ning-nätverket.

Samarbetspartner

Här kommer du direkt till vår samarbetspartner

ASTROSWEDEN

Norrskensfoto i Abisko

Här nedan finns en länk till äventyr och kurser i norrskens- och astrofoto.

Lapplandmedia - Peter Rosén

© 2023   Created by Ulf Jonsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor